Lejebetingelser

Lejen for huset

Uge 27

6.000 kr.

Uge 28

6.500 kr.

Uge 29

6.500 kr.

Uge 30

6.500 kr.

Uge 31

6.500 kr.

Uge 32

6.000 kr.

Se om huset er ledigt i den ønskede uge her.

Betaling


Ved indgåelse af lejeaftalen forudbetales 1/3 af den samlede leje (rate 1) Den resterende del af lejen (rate 2) betales senest 4 uger forud for lejemålets begyndelse. Betaling kan ske med MobilePay eller ved bankoverførsel.


Ved overtagelsen af huset ved lejeperiodens begyndelse betales et depositum på 1.000 kr., som tilbagebetales når huset afleveres i rengjort og uskadt stand ved lejeperiodens slutning. Depositum kan betales med MobilePay eller kontant.

Rengøring


Huset er ved overtagelsen rengjort. Ved lejemålets afslutning afleveres huset ligeledes i rengjort stand. Der er alle nødvendige rengøringsmidler, støvsuger m.m. i huset.


Der kan bestilles slutrengøring som koster 600 kr. Slutrengøringen skal bestilles allerede ved lejeaftalens indgåelse eller snarest derefter og betales sammen med rate 2.

Forbrug


El er ikke indkluderet i lejen. El afregnes efter måler til forsyningsselskabts (Norlys) dagspris pr. kWh på lejetidspunktet. NB. Vær opmærksom på, at der ikke kan oplades elbiler ved huset.


Vand er inkluderet i lejen.


Der er gratis wi-fi i huset.


Brænde til brændeovnen er ikke inkluderet. Brænde kan købes mange steder langs vejene, hos supermarkederne eller hos byggemarkederne i området.

Lejeperiode


Lejeperioden er fra lørdag til lørdag. Huset udlejes kun for hele uger.


Huset kan overtages mellem kl. 14.00 og kl. 16.00 på dagen for lejemålets begyndelse, med mindre andet er aftalt på forhånd.


Huset afleveres i rengjort stand senest kl. 11.00 på lørdagen for afslutningen af lejemålet. Er der bestilt slutrengøring afleveres huset dog senest kl.10.00.

Lejeaftale


Hvis du ønsker at leje huset fremsender jeg lejeaftale. Din betaling af rate 1 af lejebeløbet indenfor 8 dage efter modtagelsen, er din godkendelse og bekræftelse på lejeaftalen.

Aktiviteter

Gateway Blokhus

Gateway Blokhus er indgangsportalen til masser af naturoplevelser som f.eks. en god vandre-, løbe- eller cykeltur i klitplantagen eller en hyggelig stund omkring bålet eller bageovnen.


I Gateway Blokhus i Blokhus Klitplantage kan familien nemt tilbringe en dag. Her findes blandt andet en nyanlagt 8 km mountainbikerute, motionssti, flere vandreruter og en naturlegeplads af høj kvalitet.


På det store picnicareal kan I nyde jeres medbragte madpakke på et af de opstillede borde-bænkesæt, eller I kan vælge selv at bage jeres eget brød på stedet i naturbageovnen.


Se folder og kort over Gateway Blokhus.

 

Fårup Sommerland

Fårup Sommerland ligger kun et par kilometer fra huset på Bredbjergvej. Parken er på ca. 45 ha. eller på størrelse med 55 fodboldbaner og den besøges hvert år af mere end ½ mill. turister.


Læs mere om Fårup Sommerland på parkens hjemmeside her.Rubjerg Knude, Mårup Kirke og Lønstrup